Köszöntő és bemutatkozás

 2013.01.28. 13:12

Köszöntelek Kedves Olvasó!

Ez a blog azért indult, hogy kialakuljon egy olyan közösség, és létrejöjjön egy olyan oldal, ahol nem csak ünnepek előtt kreatívkodunk, hanem jut belőle a mindennapokra, a hétköznapokra is. Mikor több, mikor kevesebb ez a kreatív idő, de mindig lehet előre haladni. Egymást segítve, ösztönözve haladunk és közben folyamatosan tanulunk.

Elsősorban azoknak szándékozom segíteni, akik még csak most ismerkednek a kreatív, kézműves technikákkal, így azok az alapoktól kezdve megtalálják az egyes területek lépéseit. Minden leírásban lépésről-lépésre látható az elkészítés menete, ezzel is segítve a munkát. 

Célom, hogy megmutassam, mindenkiben ott van a kreativitás, nem mindig kell hozzá nagy beruházás, hogy egy régi dolog új fényt kapjon, vagy akár egy új dolog szülessen. Bízom benne, hogy minden látogatásod alkalmával találsz Számodra hasznos dolgot. Kérdezz bátran, hiszen csak akkor tudok segíteni Neked! Erre lehetőséged van e-mailben: kreativido@gmail.com, vagy itt a blogon a hozzászólások között.

Mindent, amit a leírásokban és a fényképeken találsz, én készítettem. Az ötletek nagy része tőlem származik, egyéb esetben jelzem, hogy az ötlet honnan való. Bízom benne, hogy ha nálam találsz érdekeset, és azt felhasználod valahol, akkor jelzed, hogy ez a blog a forrás.

Remélem, elnyeri tetszésedet az, amit ebben a blogban találsz, és rendszeres látogatójává válsz! Jó szórakozást és jó tanulást! Visszavárlak.

DSC_0827.JPG

Szilágyi Zsuzsi, a blog szerkesztője, családanya, feleség, a kézműves technikák nagy rajongója és folyamatos tanulója

Címkék: alkotás hobbi kreativitás decoupage szalvétatechnika lakásdekoráció kreatív technika

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr755048621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása