Alapkérdés, hogy a sokféle szalvéta közül melyiket válasszuk a szalvétatechnikához. Persze fontos a minta, de még inkább az anyaga!

IMG_2651 másolata.JPG

A háztartási, illetve éttermi szalvétát felejtsük el a decoupage technikához. Ezek nagyon vékonyak, és könnyen szakadnak, ráadásul többségük mintája sem olyan, amit szívesen nézegetnénk utána egy dobozkán vagy faliképen. Alapvetően a legtöbbjük nem dekorációs célra készül, hanem használati tárgynak.

Sokkal jobb, ha olyan szalvétát választunk, ami több rétegből áll és puha a tapintása. Legkönnyebben hobbiboltokban vagy a felszereltebb írószerboltokban lehet ilyenekhez hozzájutni. Egyesével árulják, hiszen a boltokban is általában néhány csomag van csak belőlük. Persze a drogériákban kapható csomagos ünnepi szalvéták is megfelelőek a ragasztásra, így az asztali terítés harmonizálni fog a dekoráció többi részével.

Legközelebb már húsvéti ötletekkel jövök, hogy még időben elkészüljünk a díszítésekkel.

Az ötleteket várom a hozzászólások között. 

Címkék: decoupage szalvéta szalvétatechnika

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr675127453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása