Kincses láda - sorozat

 2013.06.03. 08:45

Ahogyan ígértem, a kincses ládák elkészültét részleteiben mutatom meg. Nulladik lépésként kitaláljuk, mit is akarunk. Ez nálam sokszor a kreatív boltban kristályosodik ki, amikor látom a szebbnél-szebb kiegészítőket, festékeket. Elcsábulni mindig lehetne, de nem mindig érdemes, hiszen otthon is fellelhető a hozzávalók egy része. Az első gyakorlati lépés tehát, hogy beszerezzük a dobozokat, ládikákat, és persze a díszítéshez szükséges alapanyagokat. Miután ezek megvannak, és időt is szántunk a nagy hadműveletre, jön a kérdés, hogy melyikhez kezdjünk először. Hiszen ott áll előttünk jelen esetben három doboz, rengeteg szalvéta, festék, és a dilemma, hogyan osszuk be az időnket. 

IMG_2752 másolata.JPG

Jelen cikkben az alapozás lesz az első, amit mindenképpen meg kell tennünk, és ráadásul minden más előtt érdemes ezen túl lenni. Az alapozás fehér alapozó festékkel történik, hiszen így egy semleges felületet kapunk, amin jól mutat bármilyen mintájú szalvéta, legyen az világos vagy sötétebb tónusú. A dobozoknak azokat a részeit festettem be, ahová a terveim szerint a szalvéták kerülni fognak.

IMG_2933 másolata.JPG

A következő bejegyzésben méretre vágjuk a szalvétákat és használjuk a festékeket is.

Addig is jó ötletelést, jó munkát!

Címkék: doboz decoupage szalvétatechnika

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr575336742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása