Középső fiam óvó nénijeinek és dadusának három emlékkönyvet hárman készítettünk búcsúzó ajándékként az utolsó ovis évben. Különösen nagy öröm volt ez nekem, mivel mindhárman közel álltak a gyermekem szívéhez és az enyémhez is. Az óvó nénik kiemelték, hogy ugyan kaptak már hasonló ovis albumot korábbi csoportoktól, de olyat még nem, amiben azt olvashatják, hogy a gyermeknek milyen jó élményei voltak az oviban. 

1-1-img_9548_masolata.JPG

A tanító néninek adott gyűrűs mappa helyett most egy kisebb méretű, vajszínű, spirálkötésű albumot választottunk. Fekete lapjain jól mutatott az ezüst színű lakkfilccel írt szöveg és a fényképek is. Az emlékkönyvbe minden gyermekről ragasztottunk egy képet az utolsó ovis fotózásból, és belekerült egy pár mondat, mit szerettek az oviban és az óvónőkben. Ez utóbbit a szülők írták össze egy papírra a gyermekük elmondása alapján, és az alapján írtam bele a könyvbe. Persze az ovis jelük és a nevük is odakerült a fotó mellé.

Az albumra dekupázstechnikával került fel a díszítő szalvéta, a spirál mellett szalaggal kiegészítve. Ezt az emlékkönyvet is szalaggal lehet összekötni. A dekupázstechnikáról itt olvashattok. 
1-img_9548.JPG

Az emlékkönyvbe kerülő versekről is hamarosan születik egy bejegyzés.

Címkék: ballagás ajándék album óvónő

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr2812457909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása