Kezdődik a farsangi szezon!

 2014.01.14. 21:14

Még áll a karácsonyfa a szobában, de már azon jár az eszem, hogy vajon a gyerekek minek akarnak beöltözni az idei farsangon. Elképzeléseik már vannak...

A középső fiam talán űrhajós lesz, vagy építész  (a méhész most éppen nem menő nála), a legnagyobb pedig kijelentette, hogy kémnek öltözik be. Na az nem túl nehéz, hiszen a kém ugye attól jó, ha jól elvegyül a tömegben, tehát mindennapi, átlagos ruha kell neki. Ez persze a fiunknak nem tetszett, hiszen arra gondolt, hogy azt meg lehetne izgalmasan oldani. Erre még nem jöttem rá, hogyan... A legkisebb még csak 4 hónapos, úgyhogy ő kap egy méhecske fejpántot vagy katicásat és ennyi pont elég is lesz neki. Még van egy kis időnk, hogy elkészüljenek a jelmezek, hiszen a farsangi időszak még csak most, jan. 6-án kezdődött és eltart a húsvét előtti nagyböjt kezdetéig. 

Tavaly sikeres volt a denevér jelmez és a lovag jelmez is, idén is házilag készíthető, de egyszerűen megvalósítható ötletet akarok.

Címkék: farsang jelmez denevér jelmez lovag jelmez

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr695748567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása