Adventi naptár - újabb ötletek

 2015.11.18. 14:30

Gyönyörűbbnél gyönyörűbb adventi naptár ötleteket lehet megvalósítani. Itt találtok ötöt, itt találjátok az aranyágú adventi naptárt és most is választottam ötöt, miközben azt mérlegeltem, hogy szépek legyenek, de elkészítésük ne legyen idő- és pénzigényes, és persze lehessen beletenni valamilyen kedvességet, amivel könnyebbé válik a várakozás ideje. És hogy mi kerüljön az adventi naptárba? Ez lesz a következő téma.

Addig is mazsolázzatok ezekből! A forrásra kattintva találjátok a részletes leírást. Ha valaki elakadna, szívesen segítek, szóljon.

This Easy DIY Advent Calendar is made using popsicle sticks. There are also 35 ideas for fun activities and experiences to write on the sticks.

Forrás

Forrás

Forrás

Forrás

High-impact, low-effort Christmas decorating | Christmas decorating ideas | Christmas | PHOTO GALLERY | Livingetc

Forrás

Jó munkát és kellemes készülődést az adventi időszakban!

 

Címkék: adventi naptár

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr68088932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása