Húsvéti ajándék

 2017.04.03. 05:50

Három gyermekkel a családunkban rengeteg játék összegyűlik, így az utóbbi években rászoktunk arra, hogy az ajándékozások alkalmával a tárgyi ajándék mellé élményt is adjunk ajándékba, és ez utóbbinak legyen nagyobb hangsúlya. Ilyen élmény lehet akár egy közös családi kirándulás, különleges játszótér meglátogatása, focimeccs, állatkerti vagy cirkuszi belépő is. A tárgyi ajándéknál is arra törekszünk, hogy az hosszútávra adjon élményt. Ilyen lehet pl. egy újságelőfizetés, ami a tizenéveseknél már jól beválik. Kisebbeknél még a játék adja az élményt, de ott is törekszünk inkább a társasjátékokra, építőjátékokra, szerelőjátékokra, szerepjátékokra. Mindez a húsvét kapcsán jött ismét szóba.

easter-1236515_1920.jpg

 

Sok helyen szokás, hogy ajándékot hoz a nyuszi a gyerekeknek. Ha mélyen magamba nézek, akkor őszintén megmondom, hogy a hátam közepére sem kívánom, hogy húsvétra hozzon bármilyen ajándékot a nyuszi, de már nem emlékszem, hogy a kezdeti pár ajándékmentes húsvét után hogyan folyt bele az életünkbe az ajándékhozó nyuszi. Azóta ezen csak finomítani tudunk.

Idén növénytermesztő csomagot kapnak mindhárman. Ennek a lényege, hogy egy növénykét tudnak elültetni, amit aztán gondozhatnak, és a végén learatják a gondozás gyümölcsét (vagy zöldségét). Ez létezik fűszernövényekkel, virágokkal, paprikával, eperrel, paradicsommal is. A csavar a dologban az, hogy mindenki az ízlésének, érdeklődésének megfelelően kap majd csomagot. Elkészíthetjük mi magunk is, hiszen nem egy bonyolult dolog. Egy kis agyagcserép, virágföld, magok és kész is a saját készítésű csomagunk.

Az agyagcserép díszítését itt találod: http://kreativido.blog.hu/2013/03/16/husveti_ajandek_elrejtese

husveti rejtek.JPG

Ha ötletre van még szükség, vagy kész csomagot szeretnénk, akkor bátran keressünk rá a neten.

Van pl. konzerves változat, tasakos változat, üveges változat. Rengeteg ötlet közül válogathatunk. Munkára fel!

 

Címkék: húsvéti ajándék agyagcserép dekupázs növénytermesztő

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr1812379063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása