A kincses ládákon, dobozokon megszáradt az alapozó festék, jöhet a látványos rész előkészítése. Vagyis a színek használata. Jobban szeretem használni a matt akrilfestékeket, mert azokkal szebben lehet festeni, kevésbé csíkosak. 

IMG_2934 másolata.JPG

A szalvétákat rámértem a dobozokra, hogyan a legjobb elhelyezni őket, így az egyik dobozon fektetve, a másikon állítva lesz a minta. A szalvétákat méretre vágtam és ahova láthatóan nem kerül majd szalvéta, az a részt befestettem a harmonizáló akrilfestékkel. Így elkerülöm azt a hibalehetőséget, hogy a szalvéta felragasztása után üres helyek tátonganak a szalvéta és a lefestett rész között. A szalvétának természetesen csak a legfelső rétegét használom. Még ha azt gondolod is, hogy már egy réteget leszedtél a hátuljáról, nézd meg még egyszer, mert előfordulhat, hogy a két felső réteg összetapadt és neked csak a legfelsőre van most szükséged.

A következő cikkben továbbhaladunk és akkor már a decoupage ragasztót is használni fogjuk.

Addig is jó munkát és nyomj egy lájkot, ha tetszenek az eddigiek. Köszönöm.

Címkék: doboz decoupage szalvéta akrilfesték

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr305336790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása