Last minute jelmezek

 2015.01.31. 13:35

Ha csak jelzésértékű farsangi jelmez kell, vagy éppen csak egy-egy kiegészítő hiányzik a teljes beöltözéshez, vagy egyszerűen csak az utolsó pillanatra hagytuk a jelmezkészítést, akkor vegyük elő a hajráfokat, kartonpapírokat és vágjunk bele!

A cica, az ördög, az egér fejdíszének ugyanaz az alapja. 

1. Végy egy vékony hajráfot (drogériákban, háztartási boltokban lehet kapni), és zsenília drótot.

2. Dekorgumiból vagy maradék anyagból vágj ki a jelmeznek megfelelő darabot (pl. a cica füléhez rózsaszín kis háromszöget, az egéréhez nagy kerek rózsaszínt)

3. A zsenília drótra néhány öltéssel varrd rá az előbb kivágott darabot, 

4. majd a drótot tekerd rá a hajráfra és kész is a fülecske.

Egy szürke vagy fekete póló hátuljára varrjunk fel szintén néhány öltéssel egy harisnyanadrág levágott szárát a jelmeznek megfelelő színben (pl. egérnek szürkét), vegyünk fel egy fekete vagy szürke nadrágot és készen is vagyunk!

1-img_8742_masolata.JPG

Ha ördög jelmezünk van, akkor még egy hosszú fekete csíkot is vágjunk ki kartonból, a végére ragasszunk háromágú villát szintén kartonból és indulhatunk is a buliba.

Ha pedig királyok akarunk lenni, akkor egyértelmű, hogy papírkorona kell a fejünkre!

Címkék: jelmez cicajelmez egérjelmez királyi korona ördögjelmez

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr806886919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása