Decoupage ragasztó a dobozokon

 2013.06.07. 09:11

Végre, végre! Jön a leglátványosabb rész, amikor a szalvéták felkerülnek a dobozokra. Az eddigi előkészületeknek köszönhetően készen állsz arra, hogy a kincses ládákra felkerüljön a kiválasztott szalvétaEhhez decoupage ragasztóra van szükségünk. És persze ecsetre,amivel felkenjük a szalvéta alá és fölé a decoupage ragasztót. Legjobb, ha a dobozra felkent ragasztót hagyjuk megszáradni és csak utána tesszük rá a szalvétát. Amikor a ragasztót felkenjük a szalvéta felületére is, akkor nem éppen a legszebb oldalát mutatja a helyzet, de hidd el, hogy amint megszárad a ragasztó, átlátszóvá válik és csak a kép látszik majd.

IMG_2935 másolata.JPG

Legközelebb pedig már a maradék helyeket is lefestjük, lelakkozzuk és kész is a sok kincses ládika és dobozka a gyerkőcök legnagyobb örömére.

Címkék: doboz decoupage szalvéta kincses láda decoupage ragasztó

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr535336806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása