Mire való az emléküveg?

 2013.06.19. 07:00

Mindig arra törekszem, hogy ha valakinek ajándékot adok, az személyre szóló legyen és a másik örüljön neki. egyszóval telitalálat legyen. Ezért gondoltam, hogy az elkészült emléküvegeket ajándékba adom. Tegnap találkoztam két nagyon jó barátnőmmel, akikkel főiskolás korunk óta vagyunk jóban. Ők voltak az esküvőnkön a koszorúslányok. Na nem az esküvőnk volt tegnap, hanem egy újabb találka. Mivel ritkán találkozunk, így mindig eseményszámba megy a randink és többórásra sikerül. Az elkészült emléküvegek közül kettőt nekik vittem. Persze a két virágmintás lett az övék.

IMG_3125 másolata.JPG

És hogy ne üresen kapják meg az üvegeket, tettem bele nekik néhány cédulát, hogy szerintem ők miben ügyesek, mire lehetnek büszkék. És itt nem áll meg az ajándék története, hiszen feladatként megkapták, hogy amint valami jó dolog történik velük, vagy sikeresek voltak valamiben, azt írják fel egy papírkára és tegyék bele az üvegbe. Ha pedig rossz hangulatuk lenne valamitől, akkor nyissák ki az üveget és olvasgassák el a cédulákat, hogy tudják, milyen értékes emberek ők. Garantált a mosoly és az önbizalom növekedése! Ajánlom mindenkinek ez a módszert.

Természetesen a pöttyös üveg is valakinek a számára készült. Méghozzá gyermekeim apjának, aki a vasárnapi apák napján kapta meg az ajándékot. Az üvegbe került cédulákra olyan mondatok kerültek, amiket a gyerekek szeretnek apával együtt csinálni. "Szeretünk Veled párnacsatázni. Szeretünk Veled birkózni", és ehhez hasonlóak. Jó sok papírka összegyűlt, sőt még focis kártyát is adtak neki ajándékba. Igazi meglepetés volt apának!

Címkék: ajándék apák napja emléküveg

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr275367467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása