Ti is voltatok már úgy, hogy egy költözésnél vagy lakásátalakításnál egy meglévő bútor nem fért el azon a helyen, ahová a tervek szerint került volna? Tegyük fel, hogy egy faasztalról van szó és már meg is rendeltük a boltban vagy az asztalosnál az újat. Mit lehet ilyenkor tenni a régivel?

Kidobjuk? Neeem, ahhoz túlzottan a szívünkhöz nőtt.

Elajándékozzuk? Egy fokkal jobb lehetőség, de annyira nem akarunk megválni tőle. 

Eladjuk? Esetenként az túl macerás.

Akkor mi legyen?

Nagyon ötletes megoldást találtam az egyik honlapon, hogyan lehet kreatívan megoldani, hogy szeretett bútorunk a szükségesnél kisebb helyen is elférjen. Nagyon egyszerű megoldás, ugyanakkor bátorság is kell hozzá. Itt kiderül, hogy valóban meg akarjuk-e őrizni azt az asztalt...

Szóval a megoldás abszolút kreatív, ezen az oldalon találjátok. Nem mondom, hogy egyedül álljunk neki a megvalósításnak, inkább kérjünk meg egy megbízható asztalost. Bár lehet, hogy akinél mindennapos a fűrész használata, na meg persze a fabútorok kezelése, az belevág ebbe az újításba. 

Nektek is van hasonló, nem mindennapi megoldásotok? Osszátok meg velünk! 

Címkék: asztal

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr545291371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása