Nyári fényképalbum

 2013.06.21. 07:23

Tagadhatatlanul itt a nyár! Hőségriadó, sok folyadék fagyi, kirándulás, strandolás, vízparti nyaralás, táborozás és a hozzátartozó jókedv, baráti, családi együttlétek. Kihagytam valamit? Legfeljebb annyi kell még, hogy fényképezzünk, emlékezzünk. Ehhez nagyon jó segítség egy képkeret, amibe beletesszük az előhívatott fényképet, vagy egy album, amiben sorba rendezzük a nyaralás képeit, vagy ha még ennél is kreatívabbak vagyunk, akkor persze egy scrapbook album jöhet csak szóba. A scrapbook.hu-n Budaházi Brigi oldalán mindig nagyon jókat és hasznosakat találok. Most a nyári képek elrendezéséhez ad inspirációt egy nyaralós oldallal.

3.jpg

Máris megjött a kedvem, hogy az ezévi nyári képeket végre egy klassz scrapbook albumba rendezzem. Na nem az egészet egyszerre majd télen, hanem szép sorjában, mindig néhány darabbal bővítve az albumot. Talán ebben az évben ez sikerülni is fog és továbbjutok a tervezgetésnél. Kedvcsinálónak nézzétek meg Ti is ezt a nyárra készülő scrapbook képet és tervezzetek, alkossatok a nyáron, amennyit csak tudtok!

Címkék: scrapbook

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr85367486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása