Basszusgitár farsangra

 2014.02.13. 13:23

A középső gyermekem rocksztár jelmeze készen van, már csak a gitár hiányzott a kezéből...

Először az internet nagy világában kerestünk gitárt, hogyan is néz ki egy basszusgitár, mi más! Ennek alapján készült egy nagy kartonra a gitár körvonala, amit aztán körberajzoltunk egy falapra. Lényeg, hogy könnyű legyen amiből majd kivágjuk a gitárt, hiszen gyerkőc kezébe kerül, de fontos az is, hogy strapabíró legyen, hiszen ki tudja, mit játszanak még vele az ovis csoportban... A férjem dekopírfűrésszel körbevágta, körbecsiszolta,

photo (2) másolata.JPGphoto másolata.JPG

majd ezüst színű festékkel lefújta.

photo 2 másolata.JPG

A festéket kreatív boltban vagy festékboltban lehet kapni. Teljes száradás után következhet a díszítés, amit mindenki saját kedve szerint csinálhat.A száradás egy-két nap is lehet, ezt vegyük számításba!

Ez lett a végeredmény:

IMG_5398 másolata.JPG

A V betűk (keresztneve kezdőbetűje) a kreatív boltban kapható fabetűk, amiket aranyfestékkel fújtunk le. Ugyanazzal, mint Ronaldo aranylabdáját.

photo 3 másolata.JPG

Az aranycsillag öntapadós aranyszínű papír, a húrok pedig fehér színű öntapadós papírok. Ezeket a papírokat egyesével lehet kapni a kreatív boltban vagy jobb papírboltban. Egyszerű velük dolgozni, hiszen kivágjuk a mintát, lehúzzuk a hátulját és mint egy matricát használjuk. A húrtekerők úgy készültek, hogy egy csavar mindkét oldalára karton ragasztottunk és a csavar utána a falap oldalába becsavarozható. A nyakbaakasztó pedig egy régi hevederszíj méretre vágva, amit utána szintén csavarral rögzítettünk.

Címkék: gitár farsang jelmez rocksztár öntapadós papír

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr325809290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása