Ferenczy László nagy tudású természetgyógyász és életépítő tanítómtól tanultam, hogy a "Hol laksz?" kérdésre nem feltétlenül az a válasz, hogy x utca y házszám, hanem: ''A testemben". Sőt a leginkább ez a válasz, hiszen egész jelenlegi életemben a testemben vagyok. Ennek jegyében a tavaszi nagytakarítás nem csak az épített lakásunkban zajlik, hanem a közvetlen lakásomban is, vagyis a testemben.

tulip-271352_1280.jpg

Fotó: pixabay.com

Március 4-én húshagyó kedden megkezdődött a húsvét előtti böjt. A családban a gyerekek már a böjt kezdete előtt kérdezgették, hogy melyikünk mit fog böjtölni. A legnagyobb fiam azt ígérte, hogy nem piszkálja az orrát (hát igen...), a középső sokáig tanakodott, majd amellett döntött, hogy az ágyában az elalvás előtti ugrabugrálást függeszti fel a böjt idejére, de aztán hősiesen bevallotta, hogy nem tudná megtartani, így inkább nem böjtöl... Én pedig azt böjtölöm, hogy nem eszem cukrosat déli 12 óra után, és sokkal kevesebb kenyeret fogyasztok, mint eddig. Azért csak 12 óra után tiltom magamnak az édeset, mert ha egész nap tilos lenne, akkor egész nap kívánnám. Így viszont délelőtt engedélyezett, mégsem eszem. Úgy működöm, hogy ha lehetőségem van rá, könnyebben megállom...

A férjem pedig egy kéthetes méregtelenítő kúrába kezdett a minap, aminek a lényege, hogy az összes kiválasztószervét egyszerre tisztítja, pluszban még parazitairtás is jár hozzá, na meg persze az összes méreg kipucolása. És ami még fontos, hogy csupa gyógynövénnyel csinálja, és sok tiszta vizet iszik hozzá.

Ti hogyan böjtöltök? Még nem késő elkezdeni!

Címkék: böjt méregtelenítő kúra húshagyó kedd

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativido.blog.hu/api/trackback/id/tr645858196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása